6/7/20

Μην ξεχνάτε, παρακαλώ!

    Μην ξεχνάτε, παρακαλώ, να βάζετε καθημερινά αντηλιακή προστασία στην επιδερμίδα σας!  Η συστηματική καθημερινή φροντίδα του δέρματος μας εγγυάται απολυτό υγείες δέρμα!
     Δεν είναι μυστικό σήμερα, ότι η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά εγκαύματα, και να προκαλεί  τις δερματικές παθήσεις. Το φως του ήλιου δεν είναι μόνο μια πηγή της βιταμίνης D και ένα όμορφο χρώμα, είναι κατά κύριο λόγο, μια πηγή ενέργειας, της υγείας και τα θετικά συναισθήματα. Ωστόσο, ο υπερβολικός ήλιος μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά εγκαύματα και να προκαλεί διαταραχές στα κύτταρα του δέρματος. Έντονο ηλιακό φως διαπερνά στις κατώτερες στρώσεις της επιδερμίδας, καταστρέφοντας του κολλαγόνου και ελαστίνες και έτσι οδηγεί σε πρόωρη γήρανση.               

     Σας συστήνω το αντηλιακό προσώπου Medium protection 50 ml και το αντηλιακό προσώπου με χρώμα (make up) Natural cream 50 ml, και το αντηλιακό λοσιόν σώματος High protection 200ml. 
Μουσική σύνθεση "Ο ήλιος, η θάλασσα και οι αντηλιακές κρέμες" από το μπλοκ Ομορφιά
Ο ήλιος, η θάλασσα και οι αντηλιακές κρέμες
    Oι αντηλιακές κρέμες είναι η νέα γένια των προϊόντων της «VivoVerde» τα οποία  περιποιείται την επιδερμίδα. Δημιουργήθηκε με την  τεχνολογία all –in-one (BB)  "Όλα σε ένα". Προσφέρει στο δέρμα βαφεία ενυδάτωση, ελαστικότητα, αναγέννηση και μαλακτική δράση. Οι αντηλιακές κρέμες SunCare με φίλτρα UVA-UVB προστασίας είναι μια φυσική προστασία από όλο το φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας. 
     Τα καλλυντικά είναι 100% φυσικά! Τα καλλυντικά  είναι πλούσια με οργανικά στοιχεία και μέταλλα, υποαλλεργικά, δεν περιέχουν ζωικά συστατικά και οινόπνευμα, χωρίς parabens και συγκρατεί το Ph του δέρματος.
     Τα προϊόντα μπορείτε να αγοράζατε προσωπικά ή να παραγγέλλεται στο κεφάλαιο Επικοινωνία σ’ αυτό το blog μέσω e-mail ή τηλεφωνικά στα καταστήματα της Αθήνας +30 210 5768931. Τα προϊόντα θα έρθει με Courier στη διεύθυνσή σας. Παρακαλώ πολύ, να αναφέρετε την πηγή γνωριμίας  με τα δεδομένα -  A.Leusi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου