9/7/20

Μυστικό της ομορφιάς.

                    Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο! 

   Το νερό είναι πηγή ενέργειας και ζωής!  To νερό- πιο σημαντικό μυστικό της ομορφιάς. Το νερό αποτελεί: το 70% του σώματος, 90% του αίματος, 85% του εγκέφαλου."από την σελίδα Νερό του μπλοκ Νανοτεχνολογία.
 Eλλειψη νερού σημαίνει αφυδάτωση         
Η έλλειψη του νερού σημαίνει αφυδάτωση. Η αφυδάτωση είναι απειλή για την υγεία. Μείωση κατά τις 10% φέρνει μείωση τις θερμορύθμισης του σώματος  και αρχίσουν τα κύτταρα να πεθαίνουν, κατά 11% - ο οργανισμός υφίσταται σημαντικές αλλαγές και χρειάζεται την επαγγελματική φροντίδα. Η αφυδάτωση κατά 20% του βάρους του σώματος είναι τεράστιος κίνδυνος, μέχρι το θάνατο.       
     Το νερό είναι το φυσικό και ανέξοδο όπλο για την διατήρηση της λάμψης του δέρματος, ενεργοποιεί τον οργανισμό για την καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, ο μυστικός σύμμαχος για την απώλεια των κιλών, το καλύτερο φάρμακο κατά του πονοκεφάλου και ένας από τρόπους τέλειας αποτοξίνωσης. Οι άνθρωποι αναφέρουν, ότι πίνοντας αρκετό ποσό του νερού παρατηρούν μια λάμψη στο πρόσωπο τους. Σημειώνω, ότι το νερό φτάνει τελευταίο στο επιδερμίδα. Και επιδερμίδα εισπράττει γρηγορότερα τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα της αφυδάτωσης από οποιοδήποτε άλλο όργανο.

     Για τις μεταβολικές διεργασίας του ανθρωπινού οργανισμού χρειάζεται  περίπου…. Το βάρος και σωματική διάπλαση καθαρίζει το ποσό του νερού που θα πίνουμε την ημέρα… Πόσο και τι νερό, και πότε, και πώς πρέπει να πίνουμε… τα είδη νερού που πίνουμε: από τις βρύσες, πηγές, εμφιαλωμένο, φιλτραρισμένο, μεταλλικό, διαβάστε, παρακαλώ, στο blog μου  Νάνοτεχνολογίa για το νερό και το εξαιρετικό nanofilter Vivoverde.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου