20/7/20

Ομορφιά, λάμψη και ανανέωση.

     Ομορφιά, λάμψη και ανανέωση μαζί με καλύτερα καλλυντικά της Ευρώπης!
       Κάθε πρόσωπο, και ειδικά μια γυναίκα, οποία θέλει να έχει ένα  βλέμμα μοναδικό και συναρπαστικό. Και ειδικά στις επικείμενες τις γιορτές  Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιάς.
 Ομορφιά, λάμψη και ανανέωση μαζί με καλύτερα καλλυντικά της Ευρώπης!
Την ελληνική οικολογική εταιρεία "VivoVerde» προσκαλεί  στο σαλόνι ομορφιάς για την στροφή σας σε ένα κυρία -μοντέλο στον γιορτινό  βράδυ. Απολαμβάνοντας τα αποτελέσματα των δράσεων  όλο το φάσμα των φυσικών  καλλυντικών "VivoVerde": γαλάκτωμα, κρέμες, λοσιόν, μάσκες, σαμπουάν, σκραμπ, κρέμες για τα χέρια και τα πόδια, να γίνετε νεότερη στο σώμα και με την ψυχή. Τα γκάμα καλλυντικών δεν παρέχουν μόνο τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, ενυδατώνουν και σφίγγουν το δέρμα σας αλλά και θα θεραπευτούν.
        Μοναδικά σκευάσματα έχουν σχεδιαστεί με την τελευταία της τεχνολογίας “All in one: από τα συστατικά της Νεκράς Θάλασσας, πλούσια σε οργανικά στοιχεία και ανόργανα μέταλλα, πρόσθεσει των αγνών αιθέριων ελαίων και φυσικές οργανικές  βιταμίνες. Αυτά τα καλλυντικά προϊόντα είναι υποαλλεργικά, φιλικά προς το περιβάλλον, δεν περιέχουν ζωικά συστατικά και το αλκοόλ, χωρίς parabens, κρατεί στην ισορροπία του pH του δέρματος.  Συστατικά των σκευασμάτων καλλυντικών συμπυκνωμένα, έτσι θα πρέπει να έχετε ένα μικρό ποσό για μία μόνο εφαρμογή. Οι τιμές είναι πολύ πιστοί. 
      Για παράδειγμα, Vivo lift κρέμα - φυσικό αναγεννητικό του δέρματος. Gidrotant. Ενισχύει και επαναφέρει την ελαστικότητα και την αντοχή του δέρματος και μειώνει τις ρυτίδες. Θεραπεύει τις πληγές και ουλές. Βοηθά στα μάτια να παραμένουν καθαρά, υγρά και υγιής. Η τιμή μιας σύγχρονης, που δεν επιτρέπει τη διείσδυση του αέρα, την υγρασία και τα μικρόβια, συσκευασίας είναι €59. Στη συσκευασία της κρέμας περιλαμβάνεται πάντα την κρέμα από τα συστατικά της Νεκράς Θάλασσας την επιλογή σας (ημέρας ή νύχτας). Αξίζετε να είστε πάντα ωραίες και θαυμαστές!
Χάρη στην κρέμα έχετε μια επιλογή – Vivo lift ή το Botox Dysport!

     Είναι γνωστό, ότι τη συστηματική καθημερινή φροντίδα του δέρματος μας παρέχει το τέλειο υγιές δέρμα.
     Χρησιμοποιώντας 100% φυσικά καλλυντικά "VivoVerde" θα είστε για πάντα ακαταμάχητοι και ελκυστικοί!

1 σχόλιο:

  1. Χρησιμοποιώντας 100% φυσικά καλλυντικά "VivoVerde" θα είμαστε για πάντα ακαταμάχητοι και ελκυστικοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή